Poolvärme

65-80% billigare än el-uppvärmning

Kraftfull extern poolvärmepump eller tillbehör till din befintliga bergvärmepump.

Har du bergvärme? Koppla på pool-tillbehör.

Många av våra bergvärmepumpar är förberedda för pool-uppvärmning.

Medelhavet hemma. Från april till oktober.

Minst 2 grader utomhus ger uppemot 30 grader värme i utepoolen.

ROT-avdrag. 50% av arbetskostnaden

Energibesparing och dessutom skattereduktion för arbetskostnaden. Vi hjälper dig med detta.

Installation på mindre än 1 dag.

Njut av underbar poolvärme redan imorgon.

Poolvärme Göteborg

Att ha en egen pool är en ljuvlig lyx under sommaren. Liten som stor njuter gränslöst av det härliga i att simma, plaska och leka i poolen, även om den ofta är på gränsen till för kall. Svensk sommar är magisk, men så varm att den värmer upp en pool till behagliga temperaturer blir den sällan – de dagarna räknar man lätt på sina båda händer. Skaffar man poolvärme så kan man njuta av sin pool långt oftare än bara när solen gassar och man kan unna sig längre stunder i vattnet utan att riskera nerkylning.

Svensk Kylservice – 20 år i branschen

Svensk Kylservice är ett framåttänkande och effektivt företag med 20 år i branschen, här samlas erfarenhet och en hela tiden nytänkande grupp värmepumpsexperter, redo att hjälpa dig med installationen av din poolvärme. Det tar oss bara en enda dag att genomföra installationen och sedan kan du njuta av din sköna pool hur ofta du vill!

Billig poolvärme!

Att värma upp sin pool kostar förstås en hel del om man använder traditionell eluppvärmning och få anser sig ha råd med denna ofattbara lyx, men använder man en poolvärmepump så kommer man hela 65-80 % billigare undan och plötsligt känns priset inte längre särskilt högt med tanke på vad man faktiskt får. Har man redan en bergvärmepump installerad så kan man med några tillbehör koppla den till poolen.

Två plusgrader i luften – 30 plusgrader i vattnet!

Det låter kanske ofattbart, men det är sant – är det minst 2 plusgrader i utomhusluften så kan man med poolvärme få 30 plusgrader i vattnet. Man kan låtsas att man är vid Medelhavet ända från april månad till oktober!

Serviceavtal

Vi erbjuder alltid möjlighet att utfärda ett serviceavtal när vi säljer våra tjänster till dig. Med ett serviceavtal får du en årlig genomgång av din poolvärmeenhet och minskar därmed riskerna för dyrreparerade skador avsevärt.