Vår historia

Året var 2003. Svensk Kylservice öppnar på Ringön, VVS-hjärtat i Göteborg. De tog med sig ett decennium av erfarenhet hur man skapar nöjda kunder. Svensk Kylservice har alltid erbjudit en trygg helhetslösning för minimerade energikostnader. Försäljning, konsultation, finansiering, installation, underhåll och fulla garantier.

Inga mellanhänder

Svensk Kylservice har med åren lyckats bygga upp goda relationer med tillverkarna, istället för grossisterna. Vi är en rekommenderad återförsäljare och installatör av både Mitsubishi och Nibe. Alltså inga mellanhänder, på så sätt kan vi hålla riktigt bra priser och samtidigt ge dig bättre service per krona.

Ju mer Svensk Kylservice växt, desto bredare kompetens har byggts upp. Bredare kompetens innebär att vi alltid kan erbjuda den optimala lösningen för att minimera era energikostnader.

Helhetslösningen

Helhetslösningen som framgångskonceptet har vi nu överfört till nätet och till och med gjort ännu vassare. På svenskkylservice.se kan du i lugn och ro läsa på om din framtida energi-investering samt räkna ut hur du minimerar dina energikostnader. Här kan du också tryggt välja delbetalning, beställa installation och teckna serviceavtal.

Är något oklart kan du alltid nå oss via mail eller på telefon. Vi har oftast svar på alla dina frågor, och önskar du verkligen maximera din minimering så kan vi erbjuda dig kostnadsfri konsultation.

Energi-visionen

Vår vision är att energi-optimera hela Sverige. Hus efter hus, fastighet efter fastighet. För din plånbok. För din komfort. För vår miljö. För att lyckas med energi-visionen skall Svensk Kylservice vara det självklara valet för både företag och privatpersoner. Svensk Kylservice är helhetslösningen för minimerade energikostnader.