Värmepump Lerum - Installation och Service

Svensk Kylservice erbjuder värmepumpar i Lerum med omnejd. Vi ut för service och installation av alla typer av pumpar.

Med över 20 års erfarenhet av olika värmepumpssystem erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar både privata hem och företag.

Om du funderar på att installera en ny värmepump, byta ut en gammal, eller bara vill ha råd för att välja rätt system för din villa, är vi här för att hjälpa till. Vår expertis innebär att du får den mest lämpliga lösningen, skräddarsydd efter dina behov, till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss på nummer: 031-82 48 18  eller info@svenskkylservice.se för hjälp och rådgivning kring värmepumpar.

Våra certifierade installatörer säkerställer en smidig installation och igångkörning av din nya värmepump, med fokus på effektivitet och hållbarhet.

Vi är auktoriserade installatörer och återförsäljare av Nibe och Mitsubishi Electric värmepumpar.

Luftvärmepump Lerum

Luftvärme (luft-luft) är en populär och kostnadseffektiv lösning för många hem. Dessa system är idealiska för både villor och lägenheter, tack vare deras förmåga att snabbt och effektivt justera inomhustemperaturen.

Med enkel installation och minimala underhållskrav är luftvärme ett utmärkt val för de som önskar en direkt förbättring av hemmets komfort och energieffektivitet.

Läs mer om Luftvärmepumpar

Luft-vatten värmepump Lerum

För husägare med vattenburen värme erbjuder luft-vattenvärmepumpar en effektiv lösning för uppvärmning och varmvatten.

Dessa system är särskilt lämpliga för medelstora till stora villor, där de kan integreras med befintliga radiatorer och golvvärmesystem för jämn och behaglig värme i hela bostaden.

Läs mer om Luft-vatten värmepumpar

Frånluftsvärmepump Lerum

Frånluftsvärmepumpar använder mekanisk frånluft och passar bra till välisolerade hus som kräver mindre uppvärmning.

De utnyttjar värme som redan finns i bostaden för att leverera effektiv och miljövänlig uppvärmning, för att sedan värma upp ditt vattenbaserade värmesystem.

Läs mer om Frånluftsvärmepumpar

Bergvärmepump Lerum

Bergvärmepumpar är bland de mest effektiva lösningarna för uppvärmning av villor, speciellt de med större uppvärmningsbehov.

Genom att utnyttja jordens stabila temperatur djupt under marken, kan dessa system erbjuda pålitlig och kostnadseffektiv värme året runt, även under de kallaste vintermånaderna.

Läs mer om Bergvärmepumpar

Nibe värmepump Lerum

Nibe är kända för sina högkvalitativa och energieffektiva värmepumpar. En Nibe värmepump ger inte bara pålitlig och jämn uppvärmning för din villa, utan också möjlighet till besparingar på uppvärmningskostnaderna.

Vi hjälper dig att utforska olika modeller och hitta den som bäst möter dina behov.

Mitsubishi värmepump Lerum

Mitsubishi värmepumpar är välkända för sin höga prestanda och hållbarhet, vilket gör dem till ett populärt val bland svenska hem.

Oavsett om du söker en luft-luftvärme eller en mer omfattande luft-vattenvärmepump lösning, erbjuder Mitsubishi system värmepumpar som säkerställer komfort och effektivitet.

Varmvattenberedare Lerum

Svensk Kylservice erbjuder Varmvattenberedare i Lerum.  Vi utför installation och service av varmvattenberedare, för att ditt hem alltid ska ha tillgång till varmt vatten på ett energieffektivt sätt. Vi har modeller som passar alla typer av bostäder och behov.

Läs mer om Varmvattenberedare

Läs vad våra kunder säger om oss

Kontakta oss

Kontakta Svensk Kylservice idag för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt möte. Vårt team av erfarna och certifierade installatörer är redo att hjälpa dig att välja och installera den optimala värmepumpslösningen för ditt Lerumshem.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att optimera din energianvändning och öka komforten i ditt hem.