AC/luftkonditionering

Inget mer svett.

AIR Conditioning

[product_category category=”acluftkonditionering” orderby=”order” order=”asc”]


Färska studier visar att energibesparingen kan nå upp till så mycket som 60 % mot andra vanliga alternativ, så på bara ett par år brukar man ha tjänat in de pengar man lagt på sin investering.

Fördelarna med en luftvärmepump

En luftvärmepump ger gott inomhusklimat och kan konverteras för att användas som luftkonditionering om sommaren. Man kan också låta luftvärmepumpen fungera som kombinerad avfuktare för att lösa problem med fukt. Den totala kostnaden för installationen av en luftvärmepump är låg om man jämför med andra alternativ, samtidigt som livslängden är lång.

Minimal bullernivå

Återigen vill vi slå ett slag för att man när man väl gör sin investering satsar på en värmepump av hög kvalitet. Dels är de mer effektiva när det gäller själva uppvärmningen och dels har de en tendens att låta mindre. De värmepumpar som vi säljer i vår shop är marknadens tystaste maskiner.

Du som letar efter sätt att sänka uppvärmningskostnaderna för din fastighet har sannolikt snabbt fått upp ögonen för värmepumpar. Dagens värmepumpar är i de flesta fall ett mycket gott alternativ för uppvärmning av villor och fritidshus, och luftvärmepumpen är såväl enkel att installera som en skön värmespridare i ditt hus.

Jämn inomhustemperatur

Moderna kvalitetsvärmepumpar kan garantera tillräckligt höga temperaturer inomhus för att man ska kunna leva behagligt även när den svenska vintern når ner till temperaturer på -25 grader.

Tips & råd

Vi på Svensk Kylservice har arbetat med värmepumpar i många år och ställer gärna upp med råd och tips när du ska välja värmepump. Vi berättar om de olika värmekällornas för- och nackdelar, samt råder dig i valet av själva pumpenheten.

En luftvärmepump gör nytta året om, den är billig att investera i och enkel att installera – suverän på alla sätt.