Luft vatten värmepump

Vi hjälper dig även med installationen av din nya luft-vatten värmepump

Har man ett vattenburet värmesystem i sitt hus så är en luft-vattenvärmepump ett superbt val av uppvärmningskälla. Det finns väldigt många fördelar med en luft-vattenvärmepump – den största är givetvis de låga driftskostnaderna.

Kontakta oss

Så mycket kan du tjäna!

Färska beräkningar påvisar att en luft-vattenvärmepump kan göra uppvärmningen av huset upp till 70 % billigare, vilket är en fantastisk siffra. Vi brukar säga att den som inte vill/kan skaffa bergvärme har ett närapå fullvärdigt alternativ i en luft-vattenvärmepump.

Installera luft-vattenvärmepump

Att installera en luft-vattenvärmepump är relativt enkelt, man slipper göra något ingrepp på tomt eller annan närliggande mark, som är fallet om man vill installera bergvärme, sjövärme eller markvärme. Installationen är därför både enkel, snabb och billig, vilka är klara fördelar.

Så fungerar den

Namnet på denna värmepump antyder dess huvudsakliga funktion. Man fångar upp luft utifrån, som värms upp i värmepumpen som sedan för det varma vattnet ut i huset med hjälp av vattenburna element. Man får en jämn spridning av värmen i alla rum, året om. Det har länge varit så att ett luft-vattenvärmesystem fungerat sämre vid riktigt kalla temperaturer, och visst är så fallet. Men hos oss på Svensk Kylservice finner du marknadens absolut bästa värmepumpar, som klarar av att värma upp till behaglig inomhustemperatur även när det är flera minusgrader. Som en negativ sak brukar hög bullernivå nämnas när man talar om luft-vattenvärmepumpar, men de toppmoderna, högkvalitativa värmepumpar som vi på Svensk Kylservice säljer är mycket tysta.

Så mycket kan du tjäna!

Färska beräkningar påvisar att en luft-vattenvärmepump kan göra uppvärmningen av huset upp till 70 % billigare, vilket är en fantastisk siffra. Vi brukar säga att den som inte vill/kan skaffa bergvärme har ett närapå fullvärdigt alternativ i en luft-vattenvärmepump.

Experter på värmepumpar

Du som känner dig redo att skaffa en värmepump och står lite i valet och kvalet mellan vilken som lämpar sig bäst för ditt hus och din ekonomi är varmt välkommen att diskutera dina behov hos oss. Vi har mångårig erfarenhet av värmepumpar och hjälper gärna till att vägleda dig till rätt val. Vi är också återförsäljare av branschens bästa värmepumpar – för att din investering ska ha så goda förutsättningar som möjligt.